Ken jij SISKO hairweaves al?

Hier lees je wat SISKO is en wat wij voor je kunnen betekenen. SISKO is opgericht vanuit passie voor haar. Helaas is niet iedereen gezegend met een volle bos haar, maar dat is vanaf nu wel mogelijk! SISKO hairweaves is een prachtige kwaliteit mensenhaar om het jouw kapsel langer of voller te maken.

Hoe werkt het?

De SISKO hairweaves worden eens in de 1-1,5 jaar aangeschaft. Dit haar wordt dmv een vlechtje/kabeltje van het eigen haar vastgezet. Na ongeveer 6 weken begint het kabeltje uit te groeien, en kom je terug naar de salon. Wij halen de hairweaves los, maken een nieuw kabeltje en plaatsen de hairweaves weer terug. Met dit systeem kan je het haar dus meerdere keren, tot max 1,5 jaar hergebruiken!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Op deze site vind je bij het kopje ‘tarieven’ alle informatie over de prijs.

Neem ook eens een kijkje op een van de socialmedia kanalen van Het Kniphuys of SISKO. Hier vind je before and after foto’s van de SISKO Hairweaves. Heb je nog vragen dan kan je uiteraard altijd bellen of mailen, wij maken graag tijd voor je om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

 

 SISKO staat voor;

  • 100% natuurlijk haar van betrouwbare leveranciers
  • Remy gesorteerd
  • Double drawn (volle punten)
  • Geen siliconenlaag
  • Prachtige haarkleuren